Mad i naturen eller mad fra naturen

Naturen er fuld af muligheder for madoplevelser, og ikke mindst anvende enkelte råvarer fra naturen.
Så langt øjet rækker er der fuld af gule nuancer fra de mange mælkebøtter, eller løvetand som den også kaldes.
Planten betragtes ofte som ukrudt og uønsket, men for andre og historisk set er der tale om en lægeurt med et højt indhold af næring og vitaminer, som har gavnling indvirkning på lever, nyrer og øjne.
Men her ses den som en del af dagens frokost.
En frokost bestående af mælkebøttepandekager på en salat lavet af små friske skud af mælkebøtte blade, frisk mynte som breder sig voldsomt. 
De rensede blomster dyppes i en tyk pandekagedej, som er medbragt i en flaske.
Panden varmes op på trangiaen og der steges i en medbragt olivenolie ( samt en klat smør), lidt olivenolie og salt drysses over salaten inden den pyntes med de friskstegte mælkebøttepandekager.
..... til dessert lige en tyk pandekage med lidt chokolade stykker, velbekomme
Mad I naturen smager bare bedre - FreeFireFood